Wilt u vrijblijvend advies? Bel dan direct: 020- 6 402 401
Galerijophoging

RibTrax

Het verhogen van galerijen wordt sterk gestimuleerd door de vraag naar woningen die veilig en comfortabel toegankelijk moeten zijn voor senioren en mindervaliden. Maar ook (dak)terrassen vragen om oplossingen om het terras meer bij de woning te betrekken zonder hinderlijke niveauverschillen. Met het RibTrax Plus ophoogsysteem maakt BETONmonteur van galerij, balkon of terras een buitenruimte met de esthetische kwaliteit van binnen.


RibTrax Plus

Het RibTrax Plus systeem is ontwikkeld voor het verhogen van een galerij of balkonvloer en bestaat uit hoogwaardige kunststoftegels van polypropyleen met een geëxtrudeerde polystyreen onderlaag. Drempels en andere niveauverschillen worden zo de ideale manier weggewerkt. De galerijen worden fraai afgewerkt met een afwerkrand van RVS of grind. Er is een makkelijke demontage en hermontage mogelijk bij onderhoud aan bijvoorbeeld de dilatatievoegen.

De RibTrax antislip vloertegel is een lichte, mooie, hygiënische en veilige oplossing voor alle vloeren in natte omstandigheden. Door het open profiel worden (regen)water en vuil snel afgevoerd. Door het drainerende oppervlak van de tegel blijven uw voeten droog tot 1 centimeter water.

De kenmerken en voordelen van RibTrax tegels:

  • antislip en UV bestendig
  • waterdoorlatend
  • geluiddempend
  • onderhoudsarm
  • onverslijtbare toplaag
  • verkrijgbaar in 14 kleuren
  • lichtgewicht (slechts 520 gram/tegel)
  • demontabel

Het Systeem


Het RibTrax Plus systeem speelt in op de vraag vanuit de markt naar zeer lichte, demontabele ophogingsystemen en combineert dat met een hoge esthetische waarde voor toepassing op galerij, balkon en dakterras. Niveauverschillen zijn eenvoudig en stabiel te overbruggen. Door de sterkte van het materiaal kan de tegel heel dun blijven en is het gewicht van het totale systeem veel lager dan van vergelijkbare systemen. Het formaat van 40 x 40 cm is gekozen om met een minimale gewichtstoename een strak en stabiel (verhoogd) vloerniveau te creëren met een maximale ruimtelijke beleving.

Technische specificaties
Afmetingen tegel: 40 x 40 x 1,8 cm
Gewicht per tegel: 552 gram
Tegels per m2: 6,25 tegels
Randprofiel: 40 x 6,2 cm
Hoekstukken: 6,2 x 6,2 cm
Belastbaarheid: 25 ton per m2
Garantie: 12 jaar
Materiaal: Polypropyleen PP
UV weerstand: UV bestendig
Oppervlakte tegel: Antislip
Chemicalië: Uitstekend
Olie, benzine, koelvloeistof: Uitstekend
Zuren, oplosmiddelen: Goed
Temperatuurbereik: -20 tot +70 °C

Neem contact op