Wilt u vrijblijvend advies? Bel dan direct: 020- 6 402 401
Producten en diensten
Hekwerken

Een hekwerk is natuurlijk niet alleen bestemd als beschermingsmiddel. Het oog wil ook wat. Wij kunnen wij u voorzien van een breed assortiment van aluminium hekwerken.

Bekijk ons volledige aanbod

Betonreparatie

Beton is een product wat ook periodiek onderhoud nodig heeft. Door roesten van de wapening of door het vergaan van de diletatie is het mogelijk dat er lekkage ontstaat aan het balkon.

Bekijk ons volledige aanbod

Balkon ornament

Ook is het mogelijk om te zorgen voor een complete renovatie van het ornament aan de onderzijde van het balkon. Wij kunnen zorgdragen voor het originele ontwerp of u heeft de keuze uit een aantal standaard ontwerpen.

Bekijk ons volledige aanbod

Galerijvloer vervangen

Last van een gladde betonvloer? Is de afwerklaag aan vervanging toe of moet uw vloer opgehoogd worden? Beton Monteur heeft voor u de juiste oplossing!

Bekijk ons volledige aanbod

Randbalken vervangen

Randbalken aan balkons werden vroeger gemaakt van onbehandeld staal en afgewerkt met teer. De gevolgen zijn dagelijks zichtbaar bij vele balkons, door roest onstaat er lekkage en betonrot.

Bekijk ons volledige aanbod

Galerij ophoging

Door het ophogen van uw galerijvloer worden drempels en andere niveauverschillen op een ideale manier weggewerkt. Galerijen worden op een fraaie manier afgewekrt met een afwerkrand.

Bekijk ons volledige aanbod