Wilt u vrijblijvend advies? Bel dan direct: 020- 6 402 401
Over ons

Balkon-renovatie.nl is een initiatief van BETONmonteur BV. BETONmonteur voert de volgende werkzaamheden uit:

BETONmonteur voert werkzaamheden uit voor particulieren, aannemers, verenigingen van eigenaren en beheersmaatschappijen.

Bij bepaalde werkzaamheden werken wij samen met gecertificeerde  en gemotiveerd partners.

Het team van BETONmonteur bestaat uit ervaren en goed opgeleide collega’s met meerdere jaren ervaring.

BETONmonteur is een no nonsens bedrijf waarbij het resultaat voorop staat. Wij houden waar mogelijk rekening met het milieu en zijn continue op zoek naar nieuwe en duurzame toepassingen om het werk beter uit te voeren. Alle door ons uitgevoerde werkzaamheden worden uiteraard altijd onder garantie uitgevoerd. Deze garantie is afhankelijk van het soort materiaal en de uitgevoerde werkzaamheden en wij lopen hiermee in de pas met branchegenoten.

Om onze klanten te kunnen voorzien van een goed onderbouwd advies en de juiste materialen maken wij uitsluitend gebruik van A-merk leveranciers zoals BASF Construction Chemicals, Sika, Mapei, Atec Pro, Arturo. U bent hierdoor altijd verzekerd van kwaliteitswerk.

Maatschappelijk betrokken BETONmonteur is op vele manieren maatschappelijk betrokken middels de sponsoring van diverse goede doelen. Daarnaast sponsort BETONmonteur een aantal sportverenigingen zoals MBCA Basketbal in Amstelveen (jeugd), Hockeyclub Myra en de Meisjes E van Voetbal Vereniging IJmuiden.

Bedrijfsgegevens BETONmonteur B.V. Ondernemingsweg 107 1422 DZ Uithoorn

Kamer van Koophandel: 54479762 BTW nummer: NL8513.21.811.B01 Loonheffing nummer: NL 8513.21.811.L01 Bankrekeningnummer: NL82 RABO 0302333029 G-rekeningnummer: NL30 RABO 0991 3327 25

BETONmonteur beschikt over een geldige WKA-verklaring. Deze wordt op aanvraag via de mail verstuurd.


Betonmonteur