Wilt u vrijblijvend advies? Bel dan direct: 020- 6 402 401
Betonreparatie

Beton is een product dat periodiek onderhoud nodig heeft. Wapening kan roesten en dilatatie kan vergaan waardoor het mogelijk is dat er lekkage ontstaat aan het balkon. Ook kan de dekvloer loslaten of is de afwerk- of coatinglaag toe aan vervanging.

Als de wapening in het beton gaat roesten, drukt dit op den duur het beton naar buiten met betonschade als gevolg. Door het uithakken van de schadeplek, het behandelen van de wapening en het herstellen van de schadeplek met een epoxy of cementgebonden mortel, wordt de schade hersteld. Afhankelijk van de grootte van de schade gebeurt dat handmatig of met een kleine bekisting.


Vochtdoorslag

Ook kan een balkon last hebben van vochtdoorslag. Dit wordt veroorzaakt doordat de bovenzijde van het balkon lek is. Door deze lekkage komt er vocht in de constructie waardoor de wapening wordt aangetast, met als gevolg dat er stukken beton naar buiten worden gedrukt. Buiten het feit dat dit de constructie verzwakt, levert dit ook gevaar op voor de omgeving.

Tijdig ingrijpen kan grotere problemen voorkomen. In sommige gevallen is het aanbrengen van een nieuwe coatinglaag al voldoende om verdere schade te voorkomen. Is het hier te laat voor, dan moet er een nieuwe dekvloer aangebracht worden.

Een specialist van BETONmonteur kan bepalen welke maatregelen er nodig zijn om vochtdoorslag of overige betonschade op te lossen. Wij geven u graag een vrijblijvend advies of komen bij u langs om het schadebeeld op te nemen en een plan van aanpak voor u op te stellen. Door onze samenwerking met diverse staalbedrijven kunnen wij het totale project voor u uitvoeren.

Neem contact op