Wilt u vrijblijvend advies? Bel dan direct: 020- 6 402 401
Balkon ornament renovatie

Balkon ornamenten werden vaak gebruikt als decoratie om de draagconstructie van het balkon aan het oog te onttrekken. Als men denk aan renovatie van het balkon, wordt vaak vergeten dat de ornamenten aan de onderzijde van het balkon ook aan vernieuwing toe kunnen zijn. Wij zorgen voor een complete renovatie van deze ornamenten.

Wat betreft de keuze van het balkonornament is er veel mogelijk. U kunt kiezen voor een reproductie van het origineel. Ook zijn er veel andere varianten en allerlei bouwstijlen mogelijk zoals art deco, romantisch of Hollandsche renaissance. Uiteraard is het ook mogelijk dat u zelf een compleet nieuw ontwerp voorstelt. Dit zal met name architecten en ontwerpers aanspreken.

Bij de renovatie wordt een speciale constructie (capsule) om de staalconstructie (anker) geschoven en het balkon krijgt weer zijn originele uitstraling. De toegepaste materialen zijn licht en vereisen weinig onderhoud. Het periodiek reinigen met water is voldoende. Schilderwerk is overbodig. Deze oplossing is derhalve duurzaam en onderhoudsarm.

Neem contact op