Wilt u vrijblijvend advies? Bel dan direct: 020- 6 402 401
Over de initiatiefnemers

Balkon-renovatie.nl is een initiatief van Marema Technieken BV B.V. en BETONmonteur B.V.

Beide bedrijven zijn reeds vele jaren actief binnen hun eigen vakgebied en bemerkten dat bij een balkon- en/of galerijrenovatie vaak samengewerkt werd met diverse leveranciers. Dit leverde in bepaalde gevallen problemen op in de planning met als nadelig gevolg dat de opdrachtgever langer op het eindresultaat moest wachten. Bovendien ontstond er in dit soort situaties geregeld onduidelijkheid over welke leverancier waarvoor verantwoordelijk was.

Doordat beide bedrijven elkaar regelmatig tegenkwamen bij projecten is in 2007 besloten om een samenwerking aan te gaan. Hierdoor kunnen wij een platform aanbieden waarbij de opdrachtgever met één contactpersoon te maken heeft en projecten binnen één planning uitgevoerd kunnen worden.

Dit heeft inmiddels geleid tot een groot aantal succesvol uitgevoerde projecten.


Over Marema Technieken BV

Marema Technieken BV is opgericht in 2004 en betrekt een pand aan de Bouwerij te Amstelveen. Vanaf 2004 wordt het management gevoerd door directeur / eigenaar Mark Kuijzer. Marematechnieken heeft een vaste bezetting van 6 ervaren metaalbewerkingsspecialisten en een poel van oproepkrachten waaruit zij kan putten.

Voor meer informatie over het bedrijf, bezoek de website: www.marematechnieken.nl


Over BETONmonteur

BETONmonteur is een no nonsens bedrijf waarbij het resultaat voorop staat. Wij zijn al jaren als specialist van betonreparatie en betononderhoud werkzaam. Wij houden waar mogelijk rekening met het milieu en zijn continue op zoek naar nieuwe en duurzame toepassingen om het werk sneller en beter uit te voeren. Projecten worden van begin tot eind met eigen mensen en onder garantie uitgevoerd. BETONmonteur kan ingeschakeld worden voor balkon renovatie, betonreparatie, kelderafdichting, galerijophoging en vervangen van slijtlagen op vloeren.

Voor meer informatie over het bedrijf, bezoek de website: www.betonmonteur.nlBetonmonteur